Barion Pixel
Fejlődj velem!

Futóedzőként amatőr sportolók edzéseit tökéletesítem, hogy elérjék a céljukat, vagy akár még többet

+36705063269

Top
 

Videók

Leszámolunk a leggyakoribb fitnesz mítoszokkal

“A súlyzós edzéstől túl vastagok leszünk-től” kezdve a “csak az számít amit a mérleg mutat-ig” Frányó Eszter dietetikussal karöltve elmondjuk, miért nem kell bedőlni minden fitnesz mítosznak.

Így melegíts be futás előtt

Egy igazi hiánypótló videóval készültem, amiben alaposan bemelegítünk minden futáshoz szükséges fő izmot, ízületet. 5 percet rászánni bemelegítésre nem nagy ár, hogy nagyobb eséllyel elkerülhesd az esetleges sérüléseket.

Hogyan kezdj el futni?

Kezdő futó tippeket osztok meg Csorba Anita Inspirációk Magazin műsorában. Beszélgetünk:

  • a futócipő választási szempontokról
  • táplálkozásról, hogy mit ne fogyasszunk semmiképp sem futás előtt
  • bemelegítés fontosságáról
  • futó öltözködésről és sok más érdekes futós témáról 🙂

SMR henger

Az SMR henger már nem csak az élsportolók, de az amatőr sportolók regenerációs eszköztárában is ott van. Akik pedig már összebarátkoztak e kezdetben akár könnycseppeket okozó önmasszírozó eszközzel, később biztosan nem teszik vissza a sarokba, érezve a jótékony hatását, könnyen függővé válhatunk.

Így ne und meg a futást

Sokan gondolják úgy, hogy a futás egy monoton egysíkú sport. Anitának az Inspirációk Magazin házigazdájának megmutattam, hogy milyen típusú edzés közt tud válogatni amivel izgalmasabbá teheti egysíkú edzéseit. Érintettük az intervall és résztáv közti különbséget, amiktől nem csak az idő fog gyorsabban múlni, de mi magunk is gyorsulhatunk a hatásuktól. 🙂

Pálya átadó edzés

A Runners’ World edzőiként Szántó Nelli kolléganőmmel pályaavató futóedzést tartottunk a Telekom dolgozóinak. Igazán exkluzív futópályát építettek az új Telekom székház tetőteraszára.

Teszteltük a legújabb Saucony Triumph 17 futócipőt

A Saucony Triumph 17 futócipőjét teszteltük, ami az új POWER RUN technologiával, erősen párnázott, így kiválóan csillapít, aszfalton is olyan érzésünk volt, mintha a felhőn futnánk.

Runners’ World Futótábor2019 Zalacsány

A 6. Runners’ World futótáborát igazán különleges helyszínen rendeztük meg, a Zala Springs Golf Resortban, melynek tökéletesre vágott álom kényelmes pázsitján futásait sosem fogom elfelejteni. Napi két edzés és szakértői előadásokkal színesített program egészen biztos, hogy kellő motivációt adott minden résztvevőnek a következő táborig.