Barion Pixel
Fejlődj velem!

Futóedzőként amatőr sportolók edzéseit tökéletesítem, hogy elérjék a céljukat, vagy akár még többet

+36705063269

Top
 
Sipos Fanni futóedző

Rólam

 1. A kezdetek

  Belső motiváció

  Már általános iskolában is azt játszottam, hogy a kevésbé sportos osztály társaimat igyekeztem edzettebbé varázsolni. Volt egy füzetem, ahova a magazinokból vagdostam ki az erősítő gyakorlatsorokat, és a különféle étrendeket. Ezt a mélyről jövő késztetést ma egy magasabb szintre, és a futókra specializálva alakítottam át.
 2. Kinezio Tape

  Prevenció

  Oriolus Med Kinezio Tape elméleti és gyakorlati alaptanfolyam. Az itt tanult tape technikákat a mai napig ragasztom tanítványaimra.
 3. Testnevelési Egyetem

  Humánkineziológus

  BSC Humánkineziológus Testnevelési Egyetem. Azért választottam a humánkineziológia szakot, mert nem csak a módszert akartam tudni, hanem a miérteket is,a mögöttük álló élettani, biomechanikai, biokémiai válaszokat.

  A teljesítményfokozás mindig is érdekelt, így nem véletlen, hogy a terhelés élettani labor tanszékén írtam a szakdolgozatom, majd később futóknak végeztem teljesítménydiagnosztikai vizsgálatokat.

 4. Teljesítménydiagnosztika

  Sporttudomány, labor

  2014-2018 Ensport teljesítménydiagnosztikai labor asszisztens, laborvezető.

  Az egyetemről kikerülve egyből a gyakorlatba is átültethettem az iskolai tanulmányaimat. Több száz sportolónak végezhettem teljesítménydiagnosztikai vizsgálatot, teljesen kezdőktől az amatőr szintig. Sok tapasztalatot szereztem itt, valamint az edzéstervezést is ekkor kezdtem el.

 5. Személyi Edző képzés

  IWI-International Wellness Institute

  IWI Személyi Edző képzés. Laboros éveimmel párhuzamban személyi edzőként is dolgoztam 2 évet, aminek alapjait itt sajátítottam el. Egy állóképességi sportoló edzéstervében is szerepelnie kell erősítő keresztedzésnek. Én elsősorban a funkcionális erősítés irányának a híve vagyok, ezt adom át a sportolóimnak is.
 6. Hamburg

  Futó mozgáselemzés szakértői tanulmányok

  Currex Akademie Expert Seminar for Gait and Running Analysis. Már az egyetemen is belekóstoltunk a biomechnaika alapjaiba, amit Hamburgban volt szerencsém futóspecifikussá tenni. Az itt tanultak adják a mozgáselemzés szolgáltatásom alapjait, amit azóta folyamatosan igyekszem frissíteni.
 7. Edző, szakértő

  Runners' World

  2017 óta dolgozok együtt a Runner’s World Magyarország szuper csapatával. Szakértői cikkek írása mellett a ÉBREDJ futóedzéseket irányítom Szántó Nelli kolléganőmmel. Évente több táborral örvedeztetjük meg az olvasókat, ahol Markocsán Sándor teszi teljessé az edzői gárdánkat.
 8. Független futóedző

  #FANniRUN

  2018-tól független futóedzőként folytatom edzői tevékenységem. Szerencsés vagyok, hogy a hobbim a hivatásom is egyben. A labormérésekben partnerem a Life Like Sportlaborja. A sporttudomány iránytűként adják meg az edzéstervek alapját. 

   Egy igazán összetartó, tudatos sportolói közösség alakult, akik egymást is motiválják. A csoportos edzéseken hiába futjuk ki magunk, mégis mindig feltöltődve érünk haza. Ezekre a csoportos edzésekre bárki csatlakozhat, nem feltétel az edzésterv.